מתכוני שוקולד מהירים ופשוטים להכנה

לא תמיד יש לנו זמן להשקיע בעוגות מורכבות, או בקינוחים מפוארים. אז כשהאורחים אוטוטו מגיעים ואתם רוצים להכין עבורם כיבוד טעים צ'יק צ'ק, או כשהילד מודיע לכם בדקה ה-90 שצריך להביא מחר עוגה לגן, אין כמו מתכונים מהירים ופשוטים להכנה. הכנו עבורכם מספר אפשרויות:

פאדג' שוקולד אמיתי – 55 חתיכות.

מצרכים:

  • 400 ג' סוכר לבן
  • 70 ג' אבקת קקאו
  • 240 מ"ל חלב
  • 55 ג' חמאה
  • כפית תמצית וניל

הוראות הכנה:

  1. שמנו מגש אפייה בגודל של 20X20.
  2. חממו סוכר, חלב ואבקת קקאו תוך כדי ערבוב, עד לרתיחה (אין לערבב לאחר הרתיחה!).
  3. המשיכו לחמם את התערובת עד לטמפרטורה של 114 מעלות, הסירו מן האש והוסיפו את החמאה ותמצית הוניל.
  4. בחשו היטב באמצעות כף עץ, עד אשר הפאדג' מאבד את הברק שלו.
  5. צקו את הפאדג' למגש והניחו לצינון.

מוס שוקולד מ-3 רכיבים בלבד - 5 מנות

מצרכים:

  • 226 ג' שוקולד מריר איכותי קצוץ
  • 240 מ"ל מים
  • 40 ג' סוכר

הוראות הכנה:

  1. הניחו את השוקולד ואת הסוכר בקערה בינונית.
  2. הרתיחו את המים במחבת וצקו אותם אל תוך קערת השוקולד. ערבבו עד להמסה.
  3. העבירו את התערובת לכלי גדול עם קרח או מעט מים והקציפו למשך 6 דקות, אשר אשר המרקם הופך לקרמי.

פרלינים מאגוזי לוז

מצרכים:

  • 100 ג' אגוזי לוז
  • 200 ג' סוכר לבן
  • 250 ג' שוקולד מריר

הוראות הכנה:

בסיר קטן, חממו את האגוזים והסוכר עד אשר הסוכר הופך לקרמל. ערבבו בעדינות, כך שהאגוזים יצופו בקרמל.

הניחו לאגוזים להתקרר, שברו אותם לחתיכות קטנות של 2-3 אגוזים וצפו בשוקולד מומס.

בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>