אם אתם מתעניינים בסדנת שוקולד, ודאי תרצו לדעת איך בדיוק מתנהלת הסדנה, מה מכינים בה, מה לומדים בה, באיזה שוקולד משתמשים, מי מעביר את הסדנה ועם כמה שוקולד תחזרו הביתה.
אם הסדנה מיועדת לחבר או חברה שחוגגים יום הולדת, חברה טובה שעומדת להתחתן ואתן מתכננות עבורה סדנת שוקולד למסיבת רווקות, או אם אתם מארגנים יום כיף לעובדים שלכם, הרי שאחריות כבדה מוטלת על כתפיכם ולא תרצו לאכזב אף אחד. אז כדי להפיג את החששות, אתם מוזמנים כמובן להרים טלפון ונשמח לענות לכם על כל השאלות, אך בנוסף לכך, בפוסטים הבאים ננסה להמחיש בתמונות מה בדיוק כוללת הסדנה.
חלק א'- מי מעביר את הסדנה
סדנאות שוקולד הן קונספט מוצלח, מעצם זה ששוקולד הוא מאכל טעים ואהוב על כולם. אך גם אם בסדנה שלכם תשתמשו בשוקולד המובחר ביותר, ותהנו מכמויות בלתי מוגבלות, הרי שיש עוד מרכיב אחד חשוב ביותר שעליו תקום או תיפול הסדנה – המנחה.
אז הרשו לי להציג את עצמי – אני אלה,שוקולטיירית וקונדיטורית שעוסקת כבר שנים בתחום, נהנית מכל רגע מהעיסוק בשוקולד ומהמפגש שמזמנות לי הסדנאות עם אנשים שאוהבים שוקולד גם כן.
קצת עלי…

חשוב לי שכל משתתף יצא מן הסדנה בחיוך, ועם זיכרון מתוק, ולשם כך אעשה את מירב המאמצים – החל מארגון ובנייה נכונה של הסדנה, דרך יחס אישי לכל משתתף ועד לשימוש בחומרי הגלם הטובים ביותר,