מקרון שוקולד

מקרון שוקולד
מקרונים נחשבים לקינוח יוקרתי ומיוחד, וזוהי גם הסיבה שרבים נרתעים מלנסות ולהכין אותם בבית. אז הנה לכם מתכון למקרונים בטעם שוקולד, כמובן, שכל אחד יכול להכין בקלות.
כתוב חוות דעת
הדפסה
0 calories
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
Nutrition Facts
Serving Size
0g
Amount Per Serving
Calories 0
Calories from Fat 0
% Daily Value *
Total Fat 0g
0%
Saturated Fat 0g
0%
Trans שומן 0g
Polyunsaturated Fat 0g
Monounsaturated Fat 0g
Cholesterol 0mg
0%
Sodium 0mg
0%
Total Carbohydrates 0g
0%
Dietary Fiber 0g
0%
Sugars 0g
Protein 0g
Vitamin A
0%
Vitamin C
0%
Calcium
0%
Iron
0%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your Daily Values may be higher or lower depending on your calorie needs.
מרכיבים
  1. 130 ג' אבקת סוכר
  2. 1 כף אבקת קקאו
  3. 100 ג' שקדים טחונים לאבקה
  4. חלבונים מ-2 ביצים
למילוי
  1. 50 ג' שוקולד מריר/חלב קצוץ
  2. 2 כפיות חלב חמים
הכנה
  1. 1. חממו את התנור ל-160 מעלות והכינו תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  2. 2. נפו אבקת סוכר ואבקת קקאו לתוך קערה וערבבו פנימה שקדים טחונים לאבקה.
  3. 3. הקציפו חלבונים לקצף יציב וקפלו את הקצף לקערת היבשים.
  4. 4. מלאו שק זילוף עם צנטר רחב וחלק בתערובת. זלפו 24 תלוליות בקוטר של 3 ס"מ על נייר האפייה, תוך שמירה על מרחק בין תלולית אחת לשנייה. הניחו בצד ל-15 דקות, עד להתייבשות התלוליות.
  5. 5. הכניסו לתנור ל-15-20 דקות, עד אשר העוגיות תפוחות, קשיחות מבחוץ ורכות מבפנים (מומלץ לחצות עוגיה אחת ולבדוק). צננו את העוגיות ובינתיים הכינו את המילוי.
  6. 6. למילוי: המיסו שוקולד במיקרוגל או על באן מארי וערבבו עם חלב חמים. הניחו בצד לצינון ולאחר מכן זלפו מעט מהמילוי והרכיבו 'סנדוויץ''
beta
calories
0
fat
0g
protein
0g
carbs
0g
more
מותק סדנאות שוקולד: סדנת שוקולד המושלמת https://chocolateworkshop.co.il/
0
0
העגלה שלך
היי, העגלה שלך ריקה לבנתיים :)חזור לחנות
דילוג לתוכן