מקרון שוקולד
2014-06-19 00:37:41
מקרונים נחשבים לקינוח יוקרתי ומיוחד, וזוהי גם הסיבה שרבים נרתעים מלנסות ולהכין אותם בבית. אז הנה לכם מתכון למקרונים בטעם שוקולד, כמובן, שכל אחד יכול להכין בקלות.
0 calories
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
Nutrition Facts
Serving Size
0g
Amount Per Serving
Calories 0
Calories from Fat 0
% Daily Value *
Total Fat 0g
0%
Saturated Fat 0g
0%
Trans שומן 0g
Polyunsaturated Fat 0g
Monounsaturated Fat 0g
Cholesterol 0mg
0%
Sodium 0mg
0%
Total Carbohydrates 0g
0%
Dietary Fiber 0g
0%
Sugars 0g
Protein 0g
Vitamin A
0%
Vitamin C
0%
Calcium
0%
Iron
0%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your Daily Values may be higher or lower depending on your calorie needs.
מרכיבים
- 130 ג' אבקת סוכר
- 1 כף אבקת קקאו
- 100 ג' שקדים טחונים לאבקה
- חלבונים מ-2 ביצים
למילוי
- 50 ג' שוקולד מריר/חלב קצוץ
- 2 כפיות חלב חמים
הכנה
- 1. חממו את התנור ל-160 מעלות והכינו תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- 2. נפו אבקת סוכר ואבקת קקאו לתוך קערה וערבבו פנימה שקדים טחונים לאבקה.
- 3. הקציפו חלבונים לקצף יציב וקפלו את הקצף לקערת היבשים.
- 4. מלאו שק זילוף עם צנטר רחב וחלק בתערובת. זלפו 24 תלוליות בקוטר של 3 ס"מ על נייר האפייה, תוך שמירה על מרחק בין תלולית אחת לשנייה. הניחו בצד ל-15 דקות, עד להתייבשות התלוליות.
- 5. הכניסו לתנור ל-15-20 דקות, עד אשר העוגיות תפוחות, קשיחות מבחוץ ורכות מבפנים (מומלץ לחצות עוגיה אחת ולבדוק). צננו את העוגיות ובינתיים הכינו את המילוי.
- 6. למילוי: המיסו שוקולד במיקרוגל או על באן מארי וערבבו עם חלב חמים. הניחו בצד לצינון ולאחר מכן זלפו מעט מהמילוי והרכיבו 'סנדוויץ''
By אלה חרפ"ק
beta
calories
0
fat
0g
protein
0g
carbs
0g
more
מותק סדנאות שוקולד: סדנת שוקולד המושלמת https://chocolateworkshop.co.il/