אלכוהול ושוקולד הם שילוב מצויין שהולך טוב גם בימות הקיץ החמים, וגם בימות החורף הקרים. בסדנאות השוקולד למבוגרים, אנחנו אוהבים לפנק את המשתתפים בקוקטיילים טעימים, אותם מכינים תוך כדי הסדנה. בפוסט הבא נחלוק אתכם כמה מהמתכונים שלנו – גזרו ושמרו
*כל המתכונים מתייחסים למנה אחת.
שוקולד מרטיני
- 50 מ"ל וודקה
- 50 מ"ל אייריש קרים
- 50 מ"ל קרם דה קקאו
- כף סירופ שוקולד
הוראות הכנה:
- עטרו כוס מרטיני בסירופ שוקולד
- ערבבו את כל הרכיבים באמצעות שייקר ומזגו לכוס.
טירמיסו – שוקולד
- 80 מ"ל אספרסו קר
- 25 מ"ל וודקה
- 20 מ"ל אייריש קרים
- 20 מ"ל ליקר שוקולד
- 15 מ"ל רום
הוראות הכנה:
מערבבים את כל המרכיבים באמצעות שייקר ומוזגים לכוס קוקטייל.
שוקוצ'ילי – משקה שוקו אלכוהולי חם עם נגיעות צ'ילי
- 250 מ"ל חלב
- 2 כפיות סוכר
- 2 כפיות קקאו
- 1 כף שמנת מתוקה
- 25 מ"ל רום
- 1/2 מקל קינמון
- 1/3 מקל וניל (תוכן המקל)
- ציפורן
- קמצוץ צ'ילי גרוס
הוראות הכנה:
- בסיר על להבה נמוכה, מחממים את החלב, צ'ילי, ציפורן, קינמון ותוכן מקל הוניל.
- בקערה, מערבבים את הסוכר, קקאו ומעט חלב קר עד למרקם משחתי, מעבירים לסיר ומערבבים היטב.
- מוסיפים לסיר את השמנת ומחממים בעדינות.
- מוסיפים את הרום, מערבבים ומגישים.
למתכונים ולפרטים נוספים, אתם מוזמנים ליצור עמנו קשר באמצעות טופס יצירת קשר באתר, או באמצעות הטלפון: 052-5666588.