מתכוני קאפקייקס מנצחים!

סדנת קאפקייקס היא אחת הסדנאות הפופולריות ביותר שלנו. במהלך הסדנה המשתתפים מכינים סוגים שונים של קאפקייקס, לפי טעמם האישי. בפוסט הבא נשתף אתכם בכמה מתכונים לקאפקייקס שאהובים במיוחד על המשתתפים בסדנה.

קאפקייק

קאפקייקס קקאו קלאסי – מתכון ל-24 יחידות

חומרים:

350 ג' קמח

20 ג' אבקת קקאו

6 ג' מלח

300 ג' סוכר

360 מ"ל שמן

2 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר

5 מ"ל תמצית וניל

240 מ"ל ריוויון

4.5 סודה לשתייה

10 מ"ל חומץ

אופן הכנה:

  1. בקערה אחת, מערבבים קמח, קקאו ומלח.
  2. בקערת מיקסר מקציפים במהירות גבוהה שמן, ביצים וסוכר, עד לתערובת תפוחה ומוסיפים את תמצית הוניל תוך כדי ההקצפה.
  3. מורידים את מהירות המיקסר לנמוכה ומוסיפים לסירוגין את תערובת הקמח ואת הריוויון ב-3 פעמים.
  4. בקערה נפרדת, מערבבים סודה לשתייה וחומץ, מוסיפים לקערת המיקסר ומערבבים כ-10 שניות, במהירות בינונית.
  5. ממלאים את השקעים בתבנית הקאפקייקס לכדי 2/3 גובה. אופים למשך 20 דקות ב-170 מעלות ומצננים.
קאפקייקס וניל קלאסי
חומרים:
220 ג' חמאה
220 ג' סוכר
4 ביצים
תמצית וניל
220 ג' קמח תופח
20 מ"ל חלב
אופן הכנה:
  1. בקערת מיקסר, מעבדים חמאה וסוכר עד אשר התערובת מקבלת מרקם קרמי.
  2. מוסיפים ביצים בהדרגה. מוסיפים תמצית וניל.
  3. מוסיפים קמח ומקפלים לתוך התערובת.
  4. מוסיפים חלב.
  5. מחלקים לשקעים ואופים כ-20 דקות בחום של 170 מעלות.

קאפקייקס שוקולד-תפוז

חומרים:

250 ג' קמח

280 ג' סוכר

6 ג' אבקת אפייה

80 ג' חמאה

100 ג' שוקולד מריר מומס

2 ביצים

250 מ"ל חלב

מיץ מ-2 תפוזים

20 ג' סוכר

אופן הכנה:

  1. בקערת מיקסר מערבבים קמח, סוכר ואבקת אפייה. מוסיפים את החמאה ומעבדים עד להטמעה מלאה.
  2. בקערה, מערבבים שוקולד מומס, ביצים וחלב. מוסיפים את תערובת השוקולד לקערת המיקסר עד אשר נוצרת תערובת אחידה.
  3. מחלקים את התערובת לשקעים לגובה 2/3 ואופים ל-20 דקות בחום של 170 מעלות.
  4. בינתיים, מערבבים מיץ תפוזים עם סוכר (20 ג'), ומוזגים על העוגות החמות כאשר מוציאים אותן מן התנור.
0
0
העגלה שלך
היי, העגלה שלך ריקה לבנתיים :)חזור לחנות
דילוג לתוכן