עוגת שוקולד במיקרוגל

עוגת שוקולד במיקרוגל
נכון שאין כמו עוגות שוקולד מושקעות, עם קרמים מעניינים ועשירים, תוספות וקישוטים מפוארים. אבל לפעמים, אנחנו מחפשים דווקא משהו פשוט וטעים, שאפשר להכין צ'יק צ'ק, במינימום השקעה. את העוגה הבאה אף אחד לא יאמין שהכנתם ב-5 דקות – אנחנו ממליצים להשתמש כמובן בשוקולד איכותי ומשובח.
כתוב חוות דעת
הדפסה
0 calories
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
Nutrition Facts
Serving Size
0g
Amount Per Serving
Calories 0
Calories from Fat 0
% Daily Value *
Total Fat 0g
0%
Saturated Fat 0g
0%
Trans שומן 0g
Polyunsaturated Fat 0g
Monounsaturated Fat 0g
Cholesterol 0mg
0%
Sodium 0mg
0%
Total Carbohydrates 0g
0%
Dietary Fiber 0g
0%
Sugars 0g
Protein 0g
Vitamin A
0%
Vitamin C
0%
Calcium
0%
Iron
0%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your Daily Values may be higher or lower depending on your calorie needs.
מרכיבים
  1. 170 ג' סוכר
  2. 140 ג' קמח
  3. 100 מ"ל מים חמים
  4. 3 כפות אבקת קקאו
  5. 3 כפיות אבקת אפייה
  6. 2 ביצים
  7. תמצית וניל
הוראות
  1. 1. שמנו תבנית סיליקון (22 ס"מ) במעט שמן והניחו נייר אפייה בתחתית התבנית.
  2. 2. ערבבו סוכר, קמח, אבקת קקאו ואבקת אפייה בקערה. בקערה נוספת, ערבבו שמן, ביצים, תמצית וניל ו-100 מ"ל מים חמים, עד לתערובת אחידה.
  3. 3. הוסיפו את התערובת הנוזלית לקערת היבשים וערבבו היטב, עד אשר אין גושים בתערובת. צקו את התערובת לתבנית ודפקו קלות על השיש, להוצאת בועות אוויר. כסו בניילון נצמד.
  4. 4. הכניסו למיקרוגל והפעילו למשך 7 דקות על העוצמה החזקה ביותר. לאחר מכן, הוציאו את התבנית ובאמצעות קיסם בדקו אם העוגה אפויה מספיק.
  5. 5. הניחו לצינון ל-5 דקות, מבלי להסיר את הניילון הנצמד ולאחר מכן הניחו להתקרר על רשת.
  6. 6. להכנת הקרם, המיסו את השוקולד במיקרוגל על עוצמה בינונית למשך 2 דקות. הוציאו כל 30 שניות וערבבו עד להמסה. הוסיפו את השמנת וערבבו עד למרקם רך ומבריק.
  7. 7. כאשר העוגה בטמפרטורת החדר, ניתן לזלף או למרוח את הקרם על העוגה. הוסיפו סוכריות או קישוטים על פי טעמכם.
beta
calories
0
fat
0g
protein
0g
carbs
0g
more
מותק סדנאות שוקולד: סדנת שוקולד המושלמת https://chocolateworkshop.co.il/
0
0
העגלה שלך
היי, העגלה שלך ריקה לבנתיים :)חזור לחנות
דילוג לתוכן