מתכון לסופלה שוקולד – 12 שקעי מאפינס
2013-09-04 09:08:49
Serves 12
מתכון סופלה שוקולד טעים במיוחד, מפי שוקולטיירית מקצועית. לא יותר מ15 דקות עבודה. מתאים ל 12 אנשים.
Prep Time
5 min
Cook Time
10 min
Total Time
15 min
Prep Time
5 min
Cook Time
10 min
Total Time
15 min
0 calories
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
Nutrition Facts
Serving Size
0g
Servings
12
Amount Per Serving
Calories 0
Calories from Fat 0
% Daily Value *
Total Fat 0g
0%
Saturated Fat 0g
0%
Trans שומן 0g
Polyunsaturated Fat 0g
Monounsaturated Fat 0g
Cholesterol 0mg
0%
Sodium 0mg
0%
Total Carbohydrates 0g
0%
Dietary Fiber 0g
0%
Sugars 0g
Protein 0g
Vitamin A
0%
Vitamin C
0%
Calcium
0%
Iron
0%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your Daily Values may be higher or lower depending on your calorie needs.
מרכיבים
- 280 גרם שוקולד מריר (60-70% מוצקי קקאו)
- 170 גרם חמאה
- 8 ביצים
- 270 גרם סוכר
- 140 גרם קמח
הוראות
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל.
- מערבבים בקערה את הביצים עם סוכר וקמח.
- מקפלים את השוקולד המומס לתערובת.
- יוצקים את התערובת לתבנית משומנת של 12 שקעי מאפינס.
- אופים בתנור כ-10 דקות. הצד החיצוני צריך להיות אפוי, החלק הפנימי צריך להיות נוזלי.
Notes
- מומלץ לאכול את הסופלה לאחר מקסימום 10 דקות (עלול לקרוס בשינוי לחצים / שינו טמפרטורות)
- חלקו הפנימי של הסופלה יהיה מעט 'חי'
By אלה חרפ"ק
beta
calories
0
fat
0g
protein
0g
carbs
0g
more
מותק סדנאות שוקולד: סדנת שוקולד המושלמת https://chocolateworkshop.co.il/