סופלה שוקולד (chocolate soufflé)

מתכון לסופלה שוקולד – 12 שקעי מאפינס
Serves 12
מתכון סופלה שוקולד טעים במיוחד, מפי שוקולטיירית מקצועית. לא יותר מ15 דקות עבודה. מתאים ל 12 אנשים.
כתוב חוות דעת
הדפסה
Prep Time
5 min
Cook Time
10 min
Total Time
15 min
Prep Time
5 min
Cook Time
10 min
Total Time
15 min
0 calories
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
Nutrition Facts
Serving Size
0g
Servings
12
Amount Per Serving
Calories 0
Calories from Fat 0
% Daily Value *
Total Fat 0g
0%
Saturated Fat 0g
0%
Trans שומן 0g
Polyunsaturated Fat 0g
Monounsaturated Fat 0g
Cholesterol 0mg
0%
Sodium 0mg
0%
Total Carbohydrates 0g
0%
Dietary Fiber 0g
0%
Sugars 0g
Protein 0g
Vitamin A
0%
Vitamin C
0%
Calcium
0%
Iron
0%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your Daily Values may be higher or lower depending on your calorie needs.
מרכיבים
  1. 280 גרם שוקולד מריר (60-70% מוצקי קקאו)
  2. 170 גרם חמאה
  3. 8 ביצים
  4. 270 גרם סוכר
  5. 140 גרם קמח
הוראות
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל.
  3. מערבבים בקערה את הביצים עם סוכר וקמח.
  4. מקפלים את השוקולד המומס לתערובת.
  5. יוצקים את התערובת לתבנית משומנת של 12 שקעי מאפינס.
  6. אופים בתנור כ-10 דקות. הצד החיצוני צריך להיות אפוי, החלק הפנימי צריך להיות נוזלי.
Notes
  1. מומלץ לאכול את הסופלה לאחר מקסימום 10 דקות (עלול לקרוס בשינוי לחצים / שינו טמפרטורות)
  2. חלקו הפנימי של הסופלה יהיה מעט 'חי'
beta
calories
0
fat
0g
protein
0g
carbs
0g
more
מותק סדנאות שוקולד: סדנת שוקולד המושלמת https://chocolateworkshop.co.il/
0
0
העגלה שלך
היי, העגלה שלך ריקה לבנתיים :)חזור לחנות
דילוג לתוכן