קאפקייקס טבעוניים
2013-10-07 11:09:16
את הקאפקייקס הטבעוניים הנפלאים שבמתכון הבא, תוכלו 'להלביש' ולשדרג בטעמים ובעיצובים המועדפים עליכם: עם זילוף קרם וניל, גנאש שוקולד ואגוזים, מילוי מרציפן, או פשוט לזרות מעט סוכר חום מעל. אל תשכחו לספר לנו איך יצא!
0 calories
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
Nutrition Facts
Serving Size
0g
Amount Per Serving
Calories 0
Calories from Fat 0
% Daily Value *
Total Fat 0g
0%
Saturated Fat 0g
0%
Trans שומן 0g
Polyunsaturated Fat 0g
Monounsaturated Fat 0g
Cholesterol 0mg
0%
Sodium 0mg
0%
Total Carbohydrates 0g
0%
Dietary Fiber 0g
0%
Sugars 0g
Protein 0g
Vitamin A
0%
Vitamin C
0%
Calcium
0%
Iron
0%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your Daily Values may be higher or lower depending on your calorie needs.
מרכיבים
- כוס חלב סויה
- כוס קמח לבן
- 3/4 כוס סוכר
- 1/3 כוס שמן קנולה
- 1/3 כוס אבקת קקאו
- כפית חומץ תפוחים
- 2 כפיות תמצית וניל (ניתן להמיר חצי מהכמות בתמצית שקדים)
- 3/4 כפית סודה לשתייה
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- קמצוץ מלח
הוראות
- חממו תנור ל-170 מעלות
- ערבבו חלב סויה וחומץ תפוחים במיקסר, או באמצעות מקצף ידני. הניחו בצד למספר דקות, עד אשר התערובת תקריש.
- הוסיפו לתערובת סוכר, שמן, תמצית וניל וערבבו עד אשר מתקבלת תערובת קצפית.
- בקערה נפרדת, מנפים קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח ומוסיפים בשני חלקים לתערובת. מערבבים רק עד אשר אין יותר גושים גדולים.
- יוצקים את התערובת לתבנית קאפקייקס עם מנז'טים. יש למלא כ-3/4 מהשקע, על מנת לאפשר לקאפקייקס לתפוח.
- אופים כ-20 דקות ומעבירים למשטח צינון.
- מצפים את הקאפקייקס בקרם/גנאש/אבקת סוכר, או כל תוספת אהובה אחרת.
By אלה חרפ"ק
beta
calories
0
fat
0g
protein
0g
carbs
0g
more
מותק סדנאות שוקולד: סדנת שוקולד המושלמת https://chocolateworkshop.co.il/