שוקו חגיגת טעמים
2014-01-08 10:55:44
שוקולד מתחבר היטב להרבה מאד תבלינים וטעמים. הנה מתכון לשוקו שונה מעט מהמוכר, למי מכם שאוהב לגוון ולנסות טעמים חדשים.
0 calories
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
Nutrition Facts
Serving Size
0g
Amount Per Serving
Calories 0
Calories from Fat 0
% Daily Value *
Total Fat 0g
0%
Saturated Fat 0g
0%
Trans שומן 0g
Polyunsaturated Fat 0g
Monounsaturated Fat 0g
Cholesterol 0mg
0%
Sodium 0mg
0%
Total Carbohydrates 0g
0%
Dietary Fiber 0g
0%
Sugars 0g
Protein 0g
Vitamin A
0%
Vitamin C
0%
Calcium
0%
Iron
0%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your Daily Values may be higher or lower depending on your calorie needs.
מרכיבים
- 1 ליטר חלב/חלב סויה/חלב שקדים
- 200 ג' שוקולד מריר משובח
- 200 ג' סוכר
- 2 תרמילי הל
- 1 כוכב אניס
- 1 מקל קינמון
- 1 מקל וניל
- קמצוץ פתיתי צ'ילי
- קמצוץ אגוז מוסקט
- 1 כפית ג'ינג'ר מגורד
הוראות
- קולים קלות את ההל על מחבת ומוסיפים את החלב ושאר התבלינים.
- מחממים את החלב למספר דקות ומסירים מהאש לפני שמגיע לרתיחה.
- מכסים ומשאירים לטעמים להספג למשך 10 דקות.
- מסננים את החלב ויוצקים על השוקולד, מוסיפים את הסוכר ומחממים לסף רתיחה.
By אלה חרפ"ק
beta
calories
0
fat
0g
protein
0g
carbs
0g
more
מותק סדנאות שוקולד: סדנת שוקולד המושלמת https://chocolateworkshop.co.il/