פררו רושה ביתי
2014-01-21 18:33:54
Serves 30
קשה לעמוד בפני השילוב המושלם של נוגט ושוקולד, קריספיות ורכות מפנקת של הממתק האולטימטיבי הזה. הנה המתכון הביתי לפררו רושה.
0 calories
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
0 g
Nutrition Facts
Serving Size
0g
Servings
30
Amount Per Serving
Calories 0
Calories from Fat 0
% Daily Value *
Total Fat 0g
0%
Saturated Fat 0g
0%
Trans שומן 0g
Polyunsaturated Fat 0g
Monounsaturated Fat 0g
Cholesterol 0mg
0%
Sodium 0mg
0%
Total Carbohydrates 0g
0%
Dietary Fiber 0g
0%
Sugars 0g
Protein 0g
Vitamin A
0%
Vitamin C
0%
Calcium
0%
Iron
0%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your Daily Values may be higher or lower depending on your calorie needs.
מרכיבים
- 1 כוס ופלים במילוי אגוזים טחונים דק
- 1 1/2 כוס אגוזי לוז קלויים וקצוצים
- 1/2 כוס ממרח נוטלה
- 1/3 כוס מטבעות שוקולד מריר איכותי
- 1/3 כף שמן קנולה או קוקוס
הוראות
- מערבבים את הופלים הטחונים, כוס אחת של אגוזי לוז קצוצים ונוטלה עד למרקם אחיד.
- מקררים את התערובת במקרר כ-30 דקות, עד להתקשות.
- יוצרים כדורים קטנים, מניחים על נייר אפייה ומקפיאים כ-15 דקות, עד להתקשות.
- מערבבים את השוקולד והשמן בקערה במיקרוגל בחום בינוני בפולסים של 30 שניות. בכל פעם מערבבים עד שהתערובת נמסה וחלקה לחלוטין.
- מערבבים פנימה את יתר אגוזי הלוז ומניחים להתקררות.
- באמצעות מזלג טבילה או קיסם, טובלים כל עיגול בשוקולד עד לכיסוי מוחלט ומניחים על נייר האפייה.
- מכניסים למקרר לכ-15 דקות להתקשות
Notes
- ניתן לשמור בקופסא אטומה בקירור עד שבוע
By אלה חרפ"ק
beta
calories
0
fat
0g
protein
0g
carbs
0g
more
מותק סדנאות שוקולד: סדנת שוקולד המושלמת https://chocolateworkshop.co.il/